لطفا کمی صبور باشید

ویزای دانشجویی تایلند

ویزای دانشجویی تایلند


تهیه ویزای دانشجویی تایلند طی 5 مرحله انجام می شود. اگر از مقررات اداره مهاجرت آگاه باشید، روند کار بسیار ساده می باشد. همه چیز مطابق قانون انجام میشود، کسانی که کارهای مربوط به کار شما را انجام میدهند فقط روال معمول اینکار را انجام میدهند. حتما پیش از اقدام به اخذ ویزا با دانشگاهی که میخواهید از آن پذیرش بگیرید تماس بگیرید و از شرایط و اطلاعات اخذ ویزا دانشجویی تایلند آگاه شوید.

 

ویزای دانشجویی تایلند

مراحل اخذ ویزا تایلند به این شرح است :

1- ثبت نام در دانشگاه

پذیرش دانشجوها در دانشگاه ها مختلف متفاوت است برای ثبت نام در بعضی دانشگاه ها ممکن است مجبور شوید به تایلند سفر کنید ولی برای دانشگاه دیگری فقط ارسال مدارک کافی باشد. بر و حتی نیاز به مصاحبه داشته باشه و حضوری پرداخت هزینه پذیرش کار بعدی است . قانونا" درخواست ثبت نام هنگامی مورد بررسی قرار می گیرد که هزینه آن پرداخت شده باشد. بعضی از دانشگاه ها به علت اینکه کارمزد حواله پول از یک بانک خارجی برای مقادیر کم مقرون به صرفه نمی باشد ممکن است به شما پیشنهاد دهند که هزینه درخواست ثبت نام را در روز ثبت نام پرداخت نمایید. در هر صورت انجام مرحله ثبت نام می بایست توسط خود شما انجام پذیرد. مگر در موارد استثناء مانند دوره های آموزش از راه دور که میتوان از دیگران کمک گرفت.





2- نامه پذیرش (Letter of Admission)

زمانیکه که درخواست شما پذیرفته شد، شما نامه پذیرش را دریافت خواهید نمود. این نامه در سربرگ رسمی دانشگاه و با امضای رسمی مدیریت مربوطه صادر می شود. در این نامه تایید می شود که شما در دوره مورد نظر پذیرفته شده اید و از شما دعوت می شود در تاریخ مشخص تحصیل خود را شروع نمایید. همچنین در آن تعداد واحد هایی که در نیم سال تحصیلی اخذ خوهید نمود ذکر می شود. تمام این جزئیات مهم می باشند.

ویزای دانشجویی یکساله می باشد و برای افرادی می باشد که به صورت جدی به ادامه تحصیل علاقه مند هستند و بنابراین شما باید برای هر نیم سال حداقل در سه کورس ثبت نام نمایید که بهتر است برای اطمینال از تمدید ویزا و داشتن حاشیه امنیت حداقل در 4 کورس ثبت نام نمایید.



3- اقدام برای ویزا

شما میتوانید با در دست داشتن نامه پذیرش و کپی پاسپورت(حداقل با 6 ماه اعتبار) و عکس جدید به ابعاد عکس پاسپورت، با مراجعه به سفارت تایلند در کشور خود برای اخذ ویزا اقدام نمایید.

اگر در تایلند باشید و بخواهید برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید باید از کشور خارج شوید و مجددا" پس از اخذ ویزای دانشجویی وارد خاک تایلند شوید. برای بعضی از کشورها از جمله ایران نیاز است که فقط از طریق سفارت تایلند در کشور ایران اقدام به اخذ ویزا نمایید.باید کپی پاسپورت خود را با خودکار آبی امضاء نمایید و عکس شما نباید به همراه عینک یا کلاه باشد.


4- اولین ویزای یکساله دانشجویی شما تنها 90 روز اعتبار خواهد داشت

به این نکته توجه داشته باشید که اولین ویزای دانشجویی تایلند شما 90 روز معتبر خواهد بود. در طول این 90 روز شما می بایست برای ترم مربوطه ثبت نام نمایید و شهریه آن را پرداخت کنید. پس از آن و با اخذ تاییدیه ثبت نام از دانشگاه شما می توانید پس از 90 روز ویزای خود را به مدت 9 ماه دیگر تمدید نمایید. برای تمدید ویزا لازم نیست که شما از کشور خارج شوید همچنین برای تمدید ویزا برای سال های بعد نیز مراحا کار به شکل فوق و ساده می باشد.توجه داشته باشید که با ویزای دانشجویی شما فقط می توانید در تایلند تحصیل نمایید و اجازه کار یا تدریس نخواهد داشت.



5- اطلاع محل اقامت هر 90 روز یکبار

جدا از اینکه شما قصد دارید چه مدت در تایلند اقامت نمایید، می باید هر 90 روز یکبار آدرس خود را به اداره مهاجرت اعلام نمایید. این کار با پرکردن یک فرم ساده و بدون پرداخت هزینه انجام می پذیرد. برای اینکار شما می توانید از 7 روز قبل از پایان مهلت 90 روزه اقدام به اینکار نمایید، در صورتی که حتی یک روز دیرتر از 90 روز به اداره مهاجرت مراجعه نمایید مبلغ 5000 بات معادل 150000 تومان جریمه خواهید شد. در صورتی که این اتفاق برای دومین بار تکرار شود ممکن است ویزای شما به خطر افتد.



آدرس اداره مهاجرت بانکوک :

Government Center Chaengwattana Building B
No. 120, Moo 3 , Chaengwattana Road
Tungsonghong , Laksi, Bangkok 10210, Thailand
Tel : 0-2141-9889
Fax : 0-2143-8228

 

ویزای دانشجویی تایلند

لیست دانشگا های تایلند


------------------

  • Ramkhamhaeng
  • Cool
  • Kasetsart
  • Chulalongkorn
  • Prince of Songkla
  • Mahidol
  • Chiang Mai
  • Khon Kaen
  • Thammasat
  • Asian Institute of Technology
  • Burapha
  • King Mongku’s University of Technology
  • Naresuan
  • King Mongku’s University of Technology
  • Srinakharinwirot
  • Assumption

ویزای دانشجویی تایلند


شما می توانید اینجا بدون هیچ مدرکی و با گذرندان دوره های زبان ایلتس یا زبان تای در یکی از موسسات زبان ویزای دانشجوی بگیرید هزینه این کار چیزی حدود 23 هزار بت تا 30 هزار بت میشه این نوع ویزا تا 1 سال قابل تمدید هست و راه خوبی است که دوستان بیشتر با محیط تایلند اشنا بشوند و بعد تصمیمشون را بگیرند.

در این قسمت نام تعدادی از موسسات زبان تایلند را برای شما ذکر کرده ایم :

  • language express
  • ritish Council
  • AUA Language Institute
  • Wall Street Institute
  • Berlitz Language Service
  • Callan Lanquage

 

 

در صورتی که نیاز به بلیط ویزای تایلند دارید و یا میخواهید برای بلیط تایلند اقدام کنید با ما تماس بگیرید.

88548853 آقای مدیحیان

 

 

 

خواندن 4122 بار

دانش ما نتیجه تجربیات خوب و بد دیروز ماست فرهنگ ما و ماندگاری ما ایجاب می کند مشتری مداری سرلوحه کارهایمان باشد.